Asian Masterpiece And Fansub
Menu
 
Favorite Actor

Kim Woo Bin

 
Favorite Song
 
Long in
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Banner

 

 
CSS Codes
Friss.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

chatbox megszűnése!

bejegyezte: Raina  2014.01.24. 16:13

Sziasztok!

Levettem a chatboxot amint láthattátok. Igen mindez kedves 'meleg vagyok és a lulu névvel jelzem Olivér' miatt történt. Innentől kezdve a chat nem lesz elérhető. A feliratok regisztrációhoz lesznek kötve és regisztrálni is csak az engedélyemmel lehet, plusz e-mailben kell kérni, hogy aktiváljam a regisztrációt! 

Sajnálom! Ha ez sem segít akkor be fogom szüntetni a fordításaim szabadon való elérését! 

Raina

helyzetjelentés 2.0

Befirkantotta: Raina  2013.12.12. 09:44

Sziasztok! Gongoltam írok egy kis összefoglalót, hogy mi is a helyzet most.

Befejeztem a KPOP-ot. Hamarosan fel is fognak kerülni.
Javítót keresek épp, mert amíg nincsenek kijavítva nem szeretném feltenni őket az oldalra.

Mint írtam terveztem a Prime Minister And I fordítását. Nos ez ugrott. A felirat nyelvezete nagyon nehéznek bizonyul számomra, így most szerintem nem lennék képes végigvinni ezt a projektet. Szívesen átadom másnak. Kb. 20 sort csináltam meg belőle. Nem sokat.

A Prime helyett készülök egy meglepetés projekttel. A facebook ismerőseim sejhetik, hogy mi lesz az. :) De szeretném titokban tartani. Hamarosan elkészülök az első részével így majd ha az első 3-5 rész kész lesz akkor fognak szépen felkerülni egymás után a részek :) Nekem nagyon tetszik és nagyon élvezem  fordítását. :))

Köszönöm a figyelmet!

Sziasztok!

Helyzetjelentés!

Bejegyezte: Raina  2013.09.14. 23:02

Sziasztok!

Igen eltűntem egy ideje. Több oka is van a dolognak. Nem részletezném őket. Helyette inkább egy szót mondanék, ami mindent elárul. Iskola. 10.-es lettem, mint a legtöbben tudjátok, és ez az év, az én sulimban egy kritikus év. A 4 évem közül ez a leghúzósabb, na meg talán az érettségis. Az órarendem egy katasztrófa. Hétfő 7 óra, DE havi 1x +4 órát bent kell maradnom mert tömbösített tesi óráim vannak. Kedd 8 óra. Szerda 8 óra. Csütörtök 7 óra, péntek 6 óra.
Ha 8 órám van fél hatra érek haza. Utána általában meghalni sincs energiám. Valamelyiknap plusz kórusom is lesz. De ez még mindig nem lett végeleges, szóval erről nem tudok információt adni. 
Tehát összességében elég király évnek nézek elébe. 

Ami a fordítást illeti, nem fordítani nincs időm, hanem géphez ülni nincs. Próbálok ráállni arra, hogy óra után megcsiálom a házim, a buszon meg tanulok hazafelé, hogy itthon ne kelljen. Mire hazaérek jólesik sorozatot nézni. Maga a fordítás meg valahogy nem vonzz. Tehát eleve a hétfő, kedd, szerda kiesik. Marad a csütörtök, péntek, szombat, vasárnap. Ami jelenleg sorozat nézésből áll. Ezeket letudom, mert nem szeretek dolgokat félbehagyni, és utána komolyan neki fogok állni fordítani. Türelmeteket kérem.

Felparevezos kérdésére válaszolva, köszönöm szépen jól vagyok. Leszámítva azt, hogy a heti két 8 óra az kész kínszenvedés.. De túl fogom élni, mert mindjárt érettségi. 

Kwannak pedig köszönöm szépen a segítséget. :)

Raina

not protected

Bejegyezte: Raina  2013.08.24. 20:35

Sziasztok! 

(Amit olvasni fogtok az mind az őszinte érzéseim és gondolataim)

Két napja tanácstalan és döntésképtelen vagyok. 
Felhívtam Annabell-t, hogy szerinte mit kellene tennem, és átbeszéltük töviről hegyire az egész helyzetet. Az a baj bármit teszek én jövök ki rosszul belőle. Nem részletezném és nem boncolgatnám a dolgot, mert nem akarok senkit untatni vele. 
Igazából a döntésemet az véglegesítette, (amellett, hogy Annabell kicsit rávilágított dolgokra) hogy nagyon szeretlek benneteket. Minden látogatómat. Nem akarok senkit megfosztani a sorozat nézés örömeitől. Meg nem is az. Igaz, hogy a célom, ami miatt elkezdtem a fordítás már megvalósult, de ha nem lenne újabb kitűzött vágyam akkor minek fordítanék? Nem mondanám meg mi az, mert nem kényszerítek senkit arra, hogy ezt a gesztust megtegye nekem, azért mert fordítok. A felirataimat soha senki nem bírálta. Se pozitív, se negatív irányból. Ez mondjuk eléggé bánt is, de nem számít. Szeretnék veletek kialakítani egy jó kapcsolatot. Mindig várom, hogy mikor ír valaki a chat-be. A legutóbb, amikor Joo Woon-ról beszélgettünk nagyon boldog voltam. 
A melodrama után rátérnék a lényegre.
Nem lesz jelszavazás. Minden marad a régi. Csak a bizalmam nem. 
Azonban, ha újra megtörténik ez, akkor be fogok zárni és néhány bizonyos embernek lesznek elérhetőek a felirataim. 

A másik fontos bejelenteni valóm az, hogy mától szabadúszó fordító vagyok, tehát mint fansub az AMAF megszűnt. Az oldal továbbra is AMAF-ként fog működni, hisz elég frappánsan át tudtam nevezni. De szabadúszó fordítóként működök mától :)

Raina

password protected

Bejegyezte: Raina  2013.08.23. 21:29

Kihúztátok megint a gyufát az a helyzet van most. 
Kell nekem nézelődni Asiatorrentsen, ugye? 
Megtaláltam a Love at Sarangbang és az Ikemen desu ne feliratát.. Nem hiszem, hogy engedélyt adtam volna bárkinek is arra, hogy feltöltse. 
Az Ikemen desu ne feltöltője VÁLASZOLT és ezért megengedtem neki, hogy fent hagyja. DE kedves Apone01, ha olvasod, igen nagy szerencséd van, hogy elég sokan látogatják az oldalam és rájuk tekintettel nem írok le káromkodást özönt. Pedig igen szép magyar szavak jutnak az eszembe mikor arra gondolok, hogy mekkora egy tapló paraszt vagy. (bocsánat) Nem az, hogy nem nézed meg az üzenetem. Nem is az, hanem hogy megnézed és még annyit sem válaszolsz, hogy fapapucs. Kedvesen írtam neked. Nem válaszoltál. Kicsit durvábban írtam nem válaszoltál. Jól van. Akkor legyen. Az oldalon HOLNAPTÓL (2013. 08. 24) MEGSZŰNIK A REGISZTRÁCIÓ ÉS A FELIRATOK JELSZÓVAL LESZNEK VÉDVE! 
Köszönjétek drága Apone01-nek. Nyújtottam a kisujjam és a karom kellett. Ó, nem. Nem bizony. A regisztrált felhasználók selejtezve lesznek. Tehát, akik 2013 júniusától régebb óta nem léptek be, azokat bizony megfosztom a felirataimhoz való hozzáféréstől. 
A projektek láthatóak lesznek.
De letölteni nem tudjátok majd.  Nagyon dühös vagyok, de legfőképpen csalódott. Mert én bíztam bennetek. De sajnos innentől kezdve nem tudok. Sajnálom

Raina

the strongest kpop survival

Bejegyezte: Raina  2013.08.18. 23:32

Sziasztok!

Ismét itt a friss ideje.
Fény sebességgel fordítottam nektek :D TSKS 10. rész!

Megint nagyszülőnél jártunk. Eszküszöm minden héten megyünk :D Most nem felújítás, sem szerelés okából mentünk, hanem mert Ilona nap volt. Nagymamámat Ilonának hívják. Jöttek Sanyiék (Mamám testvére). 
Tíz óra körül indultunk el itthonról én persze 9-kor még az igazak álmát aludtam, mint mindig. Ittunk pár pohár pálinkát persze, mert az kihagyhatatlan. Aztán jött az ebéd. Birkapörkölt. Bár nem sokat ettem, mivel én voltam a 'pincérnő', aki kávét hoz, asztalt terít, leszed. Mindenes. Aztán eljött a fél három és mamám élettársába bejött az ötlet, hogy csónakázni fogunk mi akkor is, ha senki nem akar és pont. No jó lekecmeregtünk a csónakkal. Vízre tettük. Beszállt mindenki, hogy akkor induljunk. Na igen, és a motor? Kiszállt mindenki aztán fél óra próbálkozás után beindult kétszer a motor 3 másodpercre. Aztán valami csavar eltört. Ó mondom akkor tényleg nem csónakázunk. De korai volt az öröm, mert sikerült megszerelni. Vízre szálltunk és elindultunk a Kis-Dunán felfele. Én mondjuk rohadtul féltem őszintén megmondom XD Többször aggódtam szegény kacsák épségéért, akik elrepültek előttünk, mert vagy mentünk 600 km/órával. Na jó nem. De gyorsan haladtunk.
A csónak felhozatala után jött a rántott húsos vacsora. Két perc pihi, aztán indultunk is haza. 
A kutyám szörnyen jól érezte magát. Úgy elfáradt, hogy mióta hazaértünk csak alszik :DD

Raina

the strongest kpop survival

Bejegyezte: Raina  2013.08.12. 00:03

Sziasztok! 

Meghoztam az ígért TSKS 9. részt! 

Elkészültünk a nagyszülők házának festésével. Véget ért a Monstar is. Mindjárt kezdődik az iskola. Nem tudom ki emlékszik még Miyako-ra. Még nagyon régen ő szerkesztette a zenéket. Ott jobb oldalt voltak. Meg ugye ő volt a főadmin is. Még mindig tartjuk a kapcsolatot. Így 8 év után is. Szombati nap folyamán megejtettük az 5. találkozónkat a Fővárosi Állat-és Növénykertbe. Annak a fáradalmatit pihenem éppen ki. :D
Még mindig járás hibás vagyok. Most jobb lábamat vertem be a szekrénybe. Azt mondta nővérem, hogy valami mozgás kordinációs dologra kellene elmennem, mert folyton elesek. De hát úgy tartják, hogy ha sokáig nem történik semmi rossz valakivel, akkor egyszerre zúdúl rá minden. Én pont ezek eseménysorát élem. 
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én akármennyire nem vallom magyarnak mégis rámjön a magyar zene hallgathatnék. Olyan jó elnézni, ahogy a külföldiek hallgatják. :D Ezért is lett a hét zenéje magyar zene. Bocsánatot kérek mindenkitől ezért a "trollságért". :DD 

Raina

the strongest kpop survival

Bejegyezte: Raina  2013.07.28. 22:55

Sziasztok! 

Hát ismét eljött a pillanat, amikor egyre közelebb kerülünk a történet végéhez. TSKS 8. rész

Csak megsúgom már 2 hete itt csücsül a gépemen a tört fordítás. A frissítést utálom a legjobban az egész fansubosdi közül. A fordítást még élvezem is néha. De a feltöltés. Meg macera. Nem szeretem :) 
Újra belelendültünk a festésbe. Ezúttal a nagyszülők hétvégi házát tűztük ki célul. Az emelet el is készült. Igaz kissé problémás volt, mert félúton elfogyott a festék, ezért hozni kellett egy másikat, ami persze más árnyalatú volt. Totális káosz, idegeskedés. Áh, probléma probléma hátán. Aztán ugye én is nagy drama néző vagyok és a saját projektjeim mellett tömérdek mennyiségű sorozatot nézek. Azokkal is gubanc volt. Újabb boka sérülésről már ne is beszéljünk. Megint 2 napra ágyba kényszerűltem. Ilyen az én formám. :D Úgy érzem én vagyok a legszerencsétlenebb ember. Ugyanúgy, ugyanazt a bokám fordítom ki. Ez hihetetlen. 
A hőség is persze. Front érzékeny lett a lábam. Most is sajog a közelgő hidegfront miatt. Ti hogy bírjátok ezt a meleget? :)

Raina

the strongest kpop survival

Bejegyezte: Raina  2013.07.13. 18:33

Sziasztok!

Meghoztam a következő TSKS részt. Vagyis a 7.-et. 
Azért ma hoztam, mert 2 hete lakásfelújítás megy. Képzelhetitek 2 szoba + 1 félszoba, fürdő, wc, folyosó, konyha. A múlt héten kifestettünk. Vettünk egy új ágyat is, természetesen nekem kellett segédkeznem a felcipelésében meg összerakásában (2 részből állt az egyik 32 kg a másik 45 kg + matrac) Új konyhabútort rendeltünk. Egyenesen Lengyelországból. Azok is általában ilyen 16, 20, 30 kg-ot nyomtak. Plusz az összeszerelés is. Sütő fel- ki- be hozatala. És arról még nem is beszéltem, hogy a hét folyamán lesérült a bokám, amiért 2 napig teljesen ágyba kényszerültem. 
Na, de élvezzétek a következő részt! :)

Raina

the strongest kpop survival

Bejegyezte: Raina  2013.06.29. 09:20

Sziasztok!

Megígértem. Most már ténylegesen, hogy hozom a következő részt. Nagyon sokáig kellett szenvednem vele, mert át kellett időzíteni. *utál időzíteni* Tegnap azt befejeztem olyan 10 körül aztán 11-kor neki estem a bétázásnak, most reggel meg a lektorálás is megtörtént. 
Olyan aranyos ez a rész, hogy meghalok. Woohyun kezd megtörni látszólag :DD Igyekszem a 7.-et is hozni, de azt is időzíteni kell. Meg az hosszabb is kicsit. 

Szóval ENJOY a The Strongest KPOP Survival 6. részét és komikat meg várom :)

Raina~

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
Projects
 
Friends
 
Users
Indulás: 2010-01-09
 

Minden jog fenntartva. ˆˆˆAMAF


Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás